
مجید عسگری در نشست شورای عشایری این شهرستان گفت: 800 خانوار عشایر کوچرو استان های همدان،لرستان،کرمانشاه و شهرستان های استان هر ساله در مناطق قشلاقی این شهرستان واقع در بخش های مرکزی؛موسیان و دشت عباس با جمعیت دامی 200هزار راسی مستقر می شوند.
وی این نشست را گامی در جهت برنامه ریزی برای نحوه استقرار این عشایر دانست و افزود:تکالیف مدیران کل امور عشایر این استان ها در این نشست مشخص و مصوباتی نیز برای اجرا داشت که موجب تسریع در خدمت رسانی به عشایر خواهد شد.
فرماندار دهلران بر ضرورت رعایت سقف پروانه چرای دام توسط عشایر کوچنده تاکید و اضافه کرد: رعایت تقویم کوچ و مسایل بهداشتی، عدم استقرار در حاشیه شهرها و نوار مرزی، پلاک کوبی،واکسیناسیون از مبداء از دیگر موضوعاتی هستند که عشایر کوچروباید مد نظر داشته باشند.
عسگری با اشاره به بحث مهار آبهای مرزی،سامانه گرمسیری،احیای دشت ها و افزایش اراضی کشاورزی و پروژه های صنعتی در شهرستان وکاهش سطح مراتع افزود:از ورود عشایر بدون چرای دام به شهرستان جلوگیری می شود.
امام جمعه دهلران هم به نقش عشایر در اقتصاد مقاومتی اشاره کد و گفت: از اهتمام و توجه ویژه مسئولان به جامعه عشایر و رسیدگی به مسایل و موضوعات آنان تقدیر می شود.
سید محسن موسوی بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ زکات در بین عشایرتاکید کرد و افزود: عشایر طبق پروانه دام در شهرستان ساماندهی شوند.
سرهنگ علی آبدونی فرمانده سپاه ناحیه دهلران هم گفت:با توجه به اسقرار عشایر در جوار مرز لذا رعایت یک سری موضوعات ضرورت دارد.
رئیس امور عشایر دهلران هم گفت: مناطقی چون برتش، چیلات، چشمه خوش، ابوغریب، عین غانم، چم هندی، بلتا، سپتون، نصریان، گره پشمی، فسیل، بیات، نهر عنبر، چمسری و ابراهیم قتال محل استقرار این عشایر هستند.
ولی پالیزبان با اشاره به یک هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری دهلران گفت: عشایر شهرستان نیز دارای ۱۷۰ هزار راس دام هستند.