
دکتر صادقی برضرورت کیفیت نان تاکید کرد و گفت:رعایت ساعت پخت،وزن چانه و رعایت بهداشت از موضوعات مهمی هستند که باید به دقت رصد شوند.
وی بر ضرورت بازدیدهای مستمر از نانوایی ها تاکید و گفت:متولیان باید بازدیدها و گشت های مشترک را بصورت سرزده در راستای ارتقا کیفیت نان در شهرستان دنبال کنند.
فرماندار ویژه دهلران با اشاره به تاکیدات استاندار محترم مبنی بر نظارت بر نانوایی ها و کیفیت نان گفت:بازدیدها همچنان ادامه دارد.
صادقی گفت:از سرمایه گذار بخش خصوصی در راستای ایجاد مجتمع نان در شهرستان حمایت می کنیم.
وی در این بازدید ها از مردم جویای کیفیت نان و رضایت مندی آنها در این خصوص شد.
در شهرستان دهلران 65 واحد نانوایی در زمینه پخت نان لواش،تافتون،بربری،سنگک و سنتی فعال هستند که بصورت ماهانه 11 هزار کیسه ارد مصرف می کنند.
ثبت نظرات
تاکنون نظری ثبت نشده است